Cronicari digitali

#cronicaridigitali S2 episod 1, Invitați Andi Moisescu, Irina Leca și Vlad Petreanu

Patrimoniu Personal 00:49 ANDI MOISESCU povestește despre marile lui pasiuni și dezvăluie care a fost coșmarul primelor luni de televiziune. Ne spune ce a câștigat în pandemie și cum ar suna o variantă a lui… îmbunătățită. 

Patrimoniu Cultural 32:32 IRINA LECA, istoric de artă și fondatorul asociației ARCHÉ, ne vorbește despre un proiect cu miză mare și multe piedici: Monumente uitate. Și ne dezvăluie care este clădirea din România pentru care ar muta munții din loc. 

„Cu Vorba Bună” 47:24 Povești greu de crezut. Mituri care au pus la treabă imaginația a generații întregi. Oameni și proiecte nebunești. Ce este adevăr și ce este inventie? Uneori, realitatea își scoate pălăria în fața unei născociri irezistibile. „Cu vorba bună” este rubrica în care îti spunem ce lucruri incredibile am mai aflat. În episodul de azi, morile de apă de pe Cheile Rudăriei. 

Portret de Călător 51:04 VLAD PETREANU destăinuie ce destinație de vacanță l-a impresionat până la lacrimi și explică de ce nu mai merge pe litoralul românesc din anul 2000. Aflăm povestea tancului roz de la Praga și legăturile nebănuite dintre poporul român și cel iranian.  

Articol anterior
Articol următor