Cronicari digitali

#cronicaridigitali S6 ANCA BUCUR detaliază cât de lung e drumul de la balet la fitness, mai ales dacă trece prin gimnastică aerobică. Arhitectul VLAD SEBASTIAN RUSU dezvăluie cum a renăscut, din propria cenușă, Palatul Cultural din Blaj, devastat de un incendiu în 1995

Patrimoniu Personal 01:07 ANCA BUCUR detaliază cât de lung e drumul de la balet la fitness, mai ales dacă trece prin gimnastică aerobică, și cum poți redeveni campioană după ce naști primul copil. Povestește despre cei care vin să se antreneze cu ea, așteptând rezultate „mai rapide decât prevede legea” și aproape că răspunde la întrebarea care ne trece tuturor prin cap: ce mănâncă Miss Fitness Univers?

Patrimoniu Cultural 36:37 Arhitectul VLAD SEBASTIAN RUSU dezvăluie cum a renăscut, din propria cenușă, Palatul Cultural din Blaj, devastat de un incendiu în 1995. Explică la ce întrebări a răspuns amplul proiect de reabilitare recompensat cu Premiul Uniunii Europene pentru Patrimoniul Cultural și ce anume din istoria clădirii a ținut să păstreze neschimbat. Interviu în secțiunea „Cine ascultă o casă?”, finanțată de Ordinul Arhitecților din România prin Timbrul de Arhitectură.

Articol anterior
Articol următor