Cronicari digitali

Arhitectura

autor vlad eftenie

mai mult

11 destinații de nota 10


Recunosc că am avut „două” pălării (sau roluri dacă vreți să le spunem așa, eu prefer prima variantă, deoarece port des pălărie) în expediția ZiDeRomânia, făcută cu @cronicaridigitali. Una dintre ele a fost aceea de a urmări manifestările arhitecturale pe tot parcursul drumului nostru de zece zile. Dedic acest album de fotografie temei ARHITECTURĂ pe Via Transilvanica, album în care am cules acele imagini care mie îmi vobesc, din 11 destinații dintre cele vizitate.

Mărturisesc că am văzut mai multe obiective care are fi meritat să intre în album, în care sper să ne reîntoarcem anii viitori, să petrecem mai mult timp și să își găsească și aici loc pentru a fi admirate și cuprinse în peripluri personale sau de grup, odată ce alegi să mergi pe Via Transilvanica.

Salut echipa minunată din monografia digitală 2021, mulțumesc Raiffeisen Bank care a făcut posibilă aceasta primă documentare și dau legatura Anei Rubeli, @aiciastat, pentru seria de articole și imagini pe teme de Istorie și Comunități etnice.