Regulamentul competiției #CronicariDigitali

Fii cronicar digital și postează un obiectiv din patrimoniul cultural!
Intră în competiția foto #cronicaridigitali ce se derulează pe Instagram. Poți câștiga un Heritage Trip personalizat pentru 2 persoane, în România. Misiunea ta este să surprinzi printr-o fotografie originală un obiectiv din patrimoniul cultural al României, care te reprezintă. Așa că ia-ți telefonul sau camera și prinde-l în cadru!
Pentru a intra în concurs, postează fotografia pe profilul tău de Instagram, folosind hashtagul #cronicaridigitali. Nu uita să dai tag paginii @cronicaridigitali și să ne povestești mai multe despre imagine (despre ce este vorba, ce înseamnă pentru tine sau pentru zona din care ești).
Ai timp până pe 12 octombrie, orele 23.50, să pozezi România în cele mai inedite ipostaze. Apoi, juriul va selecta fotografia care a surprins cel mai bine conceptul de patrimoniu cultural. Iar în 2019, câștigătorul va pleca însoțit de cineva într-un Heritage Trip personalizat, timp de o săptămână, cu transport, cazare și mese incluse.
Termeni și condiții:
1. Eligibilitate: pentru a participa la competiția #cronicaridigitali, trebuie să fii rezident în România. Sunt excluși din competiție angajații și colaboratorii Institutului Național al Patrimoniului, Zaga Brand, precum și cei ai partenerilor campaniei.
2. Vârstă: competiția este deschisă participanților de toate vârstele. Minorii au nevoie de consimțământul părinților pentru a participa.
3. Număr: va intra în competiție o singură fotografie per cont. Dacă un titular de cont postează mai multe fotografii ce utilizează hashtagul #cronicaridigitali, vom selecta o singură fotografie per fiecare cont.
4. Originalitate: postează numai fotografii al căror autor ești/pentru care deții drepturi de autor.
5. Permisiune: dacă este necesar, cere acordul terțelor părți pentru a fotografia anumite obiective. Nu fotografia alte persoane fără consimțământul lor.
6. Editare: este permisă retușarea de bază, corecția de culoare sau aplicarea de filtre. Efectele speciale, sau imaginile generate de calculator nu sunt recomandate.
7. Drepturi de redistribuire: prin participarea la competiția #cronicaridigitali, oferi platformei permisiunea de a stoca, modifica, publica, distribui, comunica fotografia ta, în orice format, mediu sau limbă.
8. Integritate: nu folosi un limbaj ofensator și nu posta fotografii care ar putea aduce insulte sau injurii vreunei persoane sau comunități.
9. Juriu: va fi alcătuit din reprezentanți ai Institutului Național al Patrimoniului, ai agenției Zaga Brand, un fotograf profesionist, parteneri de comunicare din rețelele sociale cu comunități relevante pentru competiție și sponsori ai campaniei Cronicari Digitali.
10. Premiu: un Heritage Trip personalizat, în România, pentru 2 persoane. Durata excursiei este de o săptămână, iar toate cheltuielile de transport, cazare și mese sunt incluse.