Regulament Concurs Cronicari Digitali, Heritage InstaMeet 2

Intră în Vânătoarea de Comori Cronicari Digitali, care se derulează pe Instagram @CronicariDigitali, de astăzi, 25.11.2018, până miercuri, 28.11.2018, ora 23:59. Poți deveni ambasador al campaniei Cronicari Digitali 2019 sau poți câștiga premii oferite de partenerii evenimentului. Misiunea ta este să rezolvi toate cele 4 indicii prezentate în harta provocărilor și să urmezi întocmai indicațiile.

Pentru a intra în concurs, deschide un Highlight pe contul tău de Instagram cu numele Heritage Meet. Urcă aici toate Instastory-urile pe care le vei face cu obiectivele de patrimoniu și cu activările de la Heritage Instameet-ul din 25 noiembrie.

Postează pe Instagram fotografia ta preferată de la Heritage Instameet, folosind următoarele hashtaguri: #CronicariDigitali, #DoEpicShots, #Exquisit și tag @CronicariDigitali.

Premii:

Premiul Cronicar – ambasador Cronicari Digitali în 2019 care va merge gratuit în toate Heritage Trips ale campaniei anul viitor.
Premiul Explorator – noua cameră Samsung Gear 360, cu înregistrare video 4K.
5 x Premii Fotograf -hanorac Cronicari Digitali.
5 x Premii Gurmand – bunătăți Exquisit oferite de Kaufland România.

Ai timp până miercuri, 28 noiembrie, orele 23:59, să postezi cât mai multe fotografii de la Heritage Instameet 2.

Toți câștigătorii vor fi anunțați joi, 29 noiembrie, pe conturile Social Media ale partenerilor, pe Facebook în Event Heritage Instameet și pe Instagram @CronicariDigitali.

Termeni și condiții:

1. Eligibilitate: pentru a participa la Vânătoarea de Comori Cronicari Digitali, trebuie să fii rezident în România. Sunt excluși din competiție angajații, colaboratorii și rudele de gradul I ale organizatorilor și ale partenerilor: Zaga Brand, Institutul Național al Patrimoniului, Samsung România, Kaufland România, AQUA Carpatica, Domeniile Sâmburești, MasterCard, Canon, CEC Bank, Staropramen și Volkswagen Autovehicule Comerciale.

2. Vârstă: competiția este deschisă participanților de toate vârstele. Minorii au nevoie de consimțământul părinților pentru a participa.

3. Număr: mai multe fotografii inspirate de la Heritage Instameet 2, mai multe șanse de câștig. Poți intra în competiție pentru a deveni ambasador Cronicari Digitali 2019 cu mai multe fotografii, dar contul tău de Instagram trebuie să conțină și un Highlight cu indiciile rezolvate.

4. Originalitate: postează numai fotografii al căror autor ești/pentru care deții drepturi de autor.

5. Editare: este permisă retușarea de bază, corecția de culoare sau aplicarea de filtre. Efectele speciale, sau imaginile generate de calculator nu sunt recomandate.

6. Drepturi de redistribuire: prin participarea la Vânătoarea de Comori Cronicari Digitali, oferi platformei permisiunea de a stoca, modifica, publica, distribui, comunica fotografia ta, în orice format, mediu sau limbă.

7. Integritate: nu folosi un limbaj ofensator și nu posta fotografii care ar putea aduce insulte sau injurii vreunei persoane, imobil de patrimoniu dintre cele vizitate sau comunități.

8. Juriu: Pentru desemnarea Premiului Cronicar un juriu format din membri ai organizatorilor și partenerilor – comunitați social media va selecta pachetul fotografie + Highlight Heritage Meet care a surprins cel mai bine atmosfera de la eveniment și a îndeplinit toate condițiile specificate. Premiul Explorator, Premiile Fotograf și Premiile Gurmand vor fi oferite de sponsori după propriile criterii.