HERITAGE INSTAMEETS

Heritage Instameets

Centrul Bucureștiului a fost marți, 17 iulie, zona zero a creativității vizuale pentru instagrammeri! Trei clădiri emblematice din Capitală, Palatul CEC, Casa Monteoru și Casa de Târgoveț, și-au deschis porțile în cadrul unui #HeritageInstameet inedit, ce leagă prezentul de trecut.

Evenimentul a inaugurat campania „Cronicari digitali” care își propune să șteargă decalajul de comunicare dintre generații prin traducerea reperelor culturale în limbajul adecvat tinerilor pasionați de lumea digitală. Proiectul dezvoltat de Zaga Brand este susținut de Institutul Național al Patrimoniului.

Ambasadori ai proiectului, și-au adăugat propria viziune asupra obiectivelor pe care au fost invitați să le descopere în exclusivitate. 120 de instagrammeri și bloggeri din București au parcurs kilometri pentru a lua contact cu cele trei obiective și au ascultat poveștile lor, spuse de experți în arhitectură, istorie și patrimoniu.

Au plecat de pe Calea Șerban Vodă 33, de la Casa de Târgoveț, în pas de plimbare, însoțiți de ghizi, și au descoperit comorile Bucureștiului, până la finalul turului, pe Calea Victoriei 115, la Casa Monteoru, unde a avut loc și lansare campaniei, printr-un Heritage Party inedit.

Urmărește pagina de Facebook și contul de Instagram Cronicari Digitali și află unde și când vor avea loc următoarele Heritage InstaMeet-uri.

Hashtag-urile oficiale: #cronicaridigitali #patrimoniu